Dobre auto za rozsądne pieniądze i francuska myśl technologiczna a nie chińska czy indyjska, a to już o czymś świadczy i dumny napis na klapie bagażnika Dacia by Renault
szkoda, trzeba przyznać, że w tych daciach jeszcze w środku troszkę bieda z nędzą, ale coraz ciekawsze auta robią i kto wie, może kiedyś sam bym się skusił na coś tej marki, zobaczymy jakie modele będą za kilka lat :szeroki_usmiech
Ponadto dacia jakby kojarzy mi się z kią/hyundaiem - też ładnie "ewoluowały"
Samochody Suzuki - cała oferta. Premiery! Najnowsze generacje docenionych modeli. Poznaj je wszystkie! Znajdź auto dla siebie i spraw sobie nowe cztery kółka.
Dobre auto za rozsądne pieniądze i francuska myśl technologiczna a nie chińska czy indyjska, a to już o czymś świadczy i dumny napis na klapie bagażnika Dacia by Renault
Też taki mi śmignął, i szczerze mówiąc w pierwszej chwili myślałem że to Duster, ale jakiś ładniejszy. Ciekawe auto dla młodego człowieka, a jeśli twierdzi że ma już drugą połowę, to znaczka BMW nie potrzebuje na masce :szeroki_usmiech
Też taki mi śmignął, i szczerze mówiąc w pierwszej chwili myślałem że to Duster, ale jakiś ładniejszy. Ciekawe auto dla młodego człowieka, a jeśli twierdzi że ma już drugą połowę, to znaczka BMW nie potrzebuje na masce :szeroki_usmiech
Ale jak to w Polsce lepsze 20letnie BMW od dziadka z niemiec niz nowa Dacia,ale na szczescie sa tacy jak kolega mati160
No takie jest moje zdanie w tym temacie, po prostu za bardzo zalezy mi na życiu moich bliskim i własnym by nas narażać w aucie które nigdy nie wiadomo jak sie zachowa w razie wypadku, dużo lepiej kupić nowe auto które uzyskało taką sobie ocene z testów zderzeniowych ale w razie wypadków jego zachowanie bedzie przewidywalne. Poza tym mam już dość wysiedzianych foteli i podrapanych plastików mi lakieru.
No takie jest moje zdanie w tym temacie, po prostu za bardzo zalezy mi na życiu moich bliskim i własnym by nas narażać w aucie które nigdy nie wiadomo jak sie zachowa w razie wypadku, dużo lepiej kupić nowe auto które uzyskało taką sobie ocene z testów zderzeniowych ale w razie wypadków jego zachowanie bedzie przewidywalne. Poza tym mam już dość wysiedzianych foteli i podrapanych plastików mi lakieru.
Tymi testami się nie przejmuj. Audi Q7 miało mniej gwiazdek niż fiat 500 8) Panowie z ADAC zrobili test czołowy :twisted:
Fiat 500 wyglądał słabo, w Q7 manekinowi ponoć jedynie grzywka opadła na czoło :lol:
Ja tam się nie przejmuje. W testach Euro NCAP nikt w Loganie nie zginął ani przy zderzeniu bocznym ani czołowym, i to juz jest ważne a ze się pognie cóż taki już urok samochodów tanich. Poza tym technologia Renault, a oni nie maja żadnych problemów z bezpieczeństwem w razie wypadku
mati160, spoko luz masz głowę na karku i to się liczy .... a przynajmniej to już dobra połowa sukcesu rozpędzić się i zabić albo przerobić na warzywo to nie sztuka......
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Komentarz